Snow

Werken bij Ripstar

Organiseren van Snow reizen van de hoogste kwaliteit vanuit een diep gewortelde passie voor sport, skills en plezier. Bij Ripstar steken wij ieder winterseizoen veel commitment in het realiseren van een unieke beleving voor onze gasten. Vooral voor particulieren, maar ook voor verscheidene groepen zetten wij ons in om die unieke beleving te creëren, bijvoorbeeld tijdens één van onze Young Snow camps. Deel jij onze passie en zijn de bergen en alles dat zij te bieden hebben ook jouw grote liefde? Solliciteer dan naar de tofste job voor in de sneeuw!

Onze bestemmingen

Ripstar heeft een ruim aanbod in onder andere off-piste, freestyle, freeride, Young en groepsreizen in gebieden met ieder haar eigen charmes. In de Alpen, Scandinavië, Noord-Amerika en zelfs in het verre Oosten kleurt Ripstar de hagelwitte poeders en pistes. Gespecialiseerde gidsen en professionele leraren geven invulling aan het diverse winterprogramma.

Snowboard/ski instructeur

Fundamentele functies in de Ripstar Snow crew zijn de snowboard- en skispecialisten. Voor ieder winterseizoen zijn we op zoek naar Landes-gecertificeerde snowboard- en ski-instructeurs met dezelfde drive: Mensen met een passie voor de sneeuw en die het leuk vinden om deze te delen met onze deelnemers. Als leraar voor Ripstar ben je een professional die de lifestyle leeft en stoked is voor iedere afdaling. Je bezit didactische en methodische vaardigheden die de gasten helpen beter te worden. Flexibele, sociale en communicatieve kwaliteiten dragen bij aan de kwaliteit van de lessen. Daarbij staat veiligheid bij iedere activiteit centraal. Tot slot ben jij een ervaren snowboarder en/of skiër met ontwikkelde vaardigheden in freestyle en off-piste.

Kortom, een medewerker van onze Snow crew is:

  • In het bezit van minimaal een geldig Landes diploma
  • Een ervaren lesgever
  • Doelgericht en enthousiast
  • Zelfstandig
  • Creatief en flexibel
  • Communicatief vaardig
Dienstverband Seizoenswerk
Omvang functie Fulltime/Parttime
Aantal vacatures 10
Plaats Alpen/Dolomieten
Land Austria
Referentienummer 2018/34
Gepubliceerd 18-12-2018
Uiterste datum 20-03-2019

Tillbaka till lediga jobb